www.Organzaanyag.hu - Blog

Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció
Kosár Kosár
Üdvözöljük az Organzaanyag BLOG OLDALÁN!
 3D Vetex anyag

 Esküvői szalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage anyag, szalag

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Juta, Géz és Vászon anyag, szalag

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngy, gyöngyfüzér

 íves fólia, papír

 Fólia tekercses

 Horgolt Csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft anyag

 Textil szalagok általános

 Textil szalagok karácsonyi

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi dekorációk

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

Alapvető esküvői dekorációs elemek

esküvői dekorációs kellékek

Szeretné megtudni, hogy mik az alapvető esküvői dekorációs elemek? Nálunk mindent megtalálhat elkészítésükhöz, nézzen körbe a választékban!

Sokan bajban vannak az esküvői dekorációs kellékek kiválasztásakor, nem véletlenül, hiszen manapság óriási kínálat áll rendelkezésre belőlük. Ebben a gazdag választékban egyesek hajlamosak elveszni, emiatt igen lassan hoznak döntést a nézelődés során. Tény, hogy ahány ember, annyiféle elképzelés merülhet fel ezzel kapcsolatban, azonban vannak olyan alapvető esküvői dekorációs elemek, amik nem hiányozhatnak a díszítés során.

Székszoknya:

székszoknyák nélkülözhetetlenek az esküvői dekorációnál. Nagyon népszerűek még a céges rendezvények, egyéb ünnepi eseményeknél is. Nagy felületet dekorálnak, egységessé teszik a környezetet, és esetleg takarják a kényesebb részeket is a székeken. Több esküvői irányzatba is könnyedén beilleszthető, és akár saját kezűleg is el lehet készíteni. Székszoknyához javasoljuk a 47 és 142 cm széles szatén-organza anyagot.

Székmasnik, székszalagok:

A székszoknyák megkötéséhez mindenképp szükség lesz székmasnikra, szalagokra is. Készítésükhöz tanácsoljuk a  25 cm széles szatén-organza anyagokat.

Asztali futó:

Az asztali futó főként a vendégek asztalára, illetve a főasztalra szokott kerülni, amit hosszában raknak fel a felületre. Általában a menyasszonyi asztal frontjához közelebb helyezik el a futókat. Célszerű a székmasnikhoz passzoló árnyalatot választani, viszont az anyagnak nem feltétlenül kell ugyanolyan színűnek lennie. Ha az ifjú pár szeretne izgalmas és lenyűgöző összképet a helyszínen, érdemes több egymáshoz illő árnyalatot választani. Asztali futóhoz a taft anyagot tanácsos felhasználni.

Főasztal dekoráció:

Az esküvői főasztal díszítése igen nagy figyelmet követel meg, hiszen az egyik leglátványosabb eleme a dekorációnak. Itt foglalnak helyet a nap legfontosabb személyei, természetes, hogy ezt valamilyen formában ki kell fejezni a díszítésben is. Fontos, hogy ne túl csillogó, giccses megoldások kerüljenek előtérbe, ehelyett a gazdagságon, változatos elemeken legyen a fő hangsúly.  A 142 cm széles szatén-organza anyag tökéletes lesz a főasztal dekorációjához.

Nem baj, ha a székmasnik, háttérelemek, esküvői szalvéták különböző anyagokból vannak, hiszen ettől válik egyedivé, lenyűgözővé az összkép. Bátran használjon selyem, organza, taft anyagokat! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

(2023-01-18)

Esküvői főasztal dekoráció: mit érdemes megfogadni? 

esküvői főasztal

Szeretné, ha az esküvői főasztal ízléses és lenyűgöző lenne? Segítünk a tökéletes dekoráció kivitelezésében, nézzen körbe anyagválasztékunkban!

Az esküvői dekorációval kapcsolatban vannak olyan részek, amik kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni. Ilyen például az esküvői főasztal, aminek díszítése különösen nagy gondot és odafigyelést követel meg, hiszen kitüntetett figyelmet kap az esküvőn.

A szokás az, hogy ennél az asztalnál ül az ifjú pár. Mellettük foglalnak helyet még az örömszülők, tanúk és az őket kísérő párjaik is. Lényeges szempont, hogy az esküvői főasztal dekorációja gazdagabb legyen a többi asztaléhoz képest, azonban ez esetben is törekedni kell az egyensúlyra. A díszítés nem attól lesz figyelemfelkeltőbb, ha az ember csillogós, giccses megoldásokat helyez előtérbe, sőt, ez kifejezetten zavaró látvány lehet.

Az esküvői főasztal dekorációjának harmonizálnia kell a helyszínnel, annak díszítésével. Ez esetben elengedhetetlen az igényes teríték, amelyet gyertyákkal, virágokkal lehet igazán egyedivé varázsolni. Napjainkban rengeteg szép és ízléses lámpások, kalligrafikus táblák is kaphatók, ezeket szintén célszerű felhasználni.

Az asztal mellett foglalkozni kell még az esküvői főasztal hátterével is. Igen előnytelenül mutathat a feldíszített asztal az egyszerű, nem túlságosan ünnepi háttérrel! Ezzel kapcsolatban is nagyon sokféle alternatíva áll rendelkezésre, például boldogságkaput és virágfalat is lehet használni alkalmi háttérként.

A lényeg tehát, hogy bátran a szabadjára lehet engedni a fantáziát, kreativitást a dekorációt illetően, a fontos az, hogy az asztaldíszek, virágok, anyagok harmonizáljanak egymással. Ha az ember tanácstalan, érdemes szakemberhez fordulni a dekoráció megalkotásához.

Kínálatunkban nagyon sok ízléses anyaggal találkozhat, amelyek ideálisak lehetnek a főasztal vagy a háttér díszítéséhez. Szatén-organza anyagok széles kínálatával várjuk az érdeklődőket, asztali futók és esküvői szalvéták is megtalálható a választékban.

Ha bővebb lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

(2023-01-18)

Karácsonyi szőrmék és szalagok az ünnepi dekorhoz

karácsonyi dekoráció

A karácsonyi szőrme nem a téli bundát jelenti, hanem az ünnepi dekorációt. A szőrmék és szalagok modern stílusú dekorhoz illenek.

A karácsonyi atmoszféra megteremtésében óriási szerepe van az ünnep hangulatát megidéző dekorációnak is. Sokan már december elején nekifognak feldíszíteni a lakást. Egyre többen kezdik meg a készülődést hetekkel az ünnep előtt és tartják meg a dekorációt jóval utána is. 

Egy fenyőágakból készített koszorú nem jól bírja a lakásban uralkodó fűtött levegőt, ráadásul tűzveszélyes is. Érdemes új alapanyagokat is beemelni a dekorba, például a karácsonyi szőrmét, illetve szőrme szalagokat. Elsőre talán furának tűnik a szőrme koszorú vagy karácsonyfadísz, de az arányok ízléses megtartásával igazán egyedi díszek készülnek ebből a pihe-puha anyagból.

A karácsonyi szőrme kerülhet tömör, szalmakoszorú alapra, aminek megfelelő a súlya. Az alapot a szőrme színéhez, textúrájához illő díszekkel lehet teljessé tenni. A kiegészítőket egyszerűen fel lehet erősíteni az alapra egy ragasztópisztoly segítségével.

Az ajtódísz elkészítése mellett kaphat szőrmés dekort az ünnepi asztal is, de bármilyen lakásdekoráció készülhet a felhasználásával a karácsony jegyében. A szőrme kellemes tapintású, színes választékban kapható kiegészítő, ami szalag vagy méterre vásárolható anyag is lehet. Az ajándékok csomagolása vagy a karácsonyfa alá terített anyag is készülhet szőrméből.

Mivel a karácsonyi dekoráció már nem csak néhány napra szól, a tartósabb anyagokat jobban ki lehet használni, mint amilyen a karácsonyi szőrme is. A következő karácsonyra ugyanolyan állapotban kerül majd elő a díszeket tartalmazó dobozból, tehát költséghatékony, stílusos és szerethető is.

A karácsonyi anyagok és kiegészítők ünnepi választéka elérhető a webáruházunkban. A december már javában a karácsonyi díszek ideje, ezért ne halogassa a hozzávalók beszerzését! Az ünnep már a küszöbön van, várja méltóképpen feldíszített otthonnal! Szalagokat, anyagokat, gyöngyöt és egyéb karácsonyi dekorációt online tud megrendelni a webshopunkból.

(2022-12-02)

Miért jobb saját kezűleg elkészíteni a karácsonyi dekorációt? 

karácsonyi dekoráció

A karácsonyi dekoráció készítésnek számtalan előnye van. Alkosson Ön is szépségeket, és szerezze be kínálatunkból a különböző dekoranyagokat!

Vitathatatlan, hogy az üzletek óriási kínálattal várják a vásárlókat a karácsonyi dekorációkkal kapcsolatban. Minden évben különböző díszek, tárgyak közül válogathatnak a vevők, azonban nem ritka, hogy a gazdag választék ellenére egyesek nem találják az elképzeléseknek megfelelő termékeket. Ilyenkor nem szabad csüggedni, inkább érdemes beszerezni karácsonyi dekoranyagokat, és hozzálátni a tökéletes díszek megalkotásához.

A saját kezűleg elkészített karácsonyi dekorációnak számtalan előnye van. Például az ember véletlenül sem köthet kompromisszumot olyan termékkel, ami csak részben felel meg az elképzeléseknek. Igen kellemetlen tud lenni, ha olyan díszek kerülnek ki a bútorokra, ablakba, amelyekkel kapcsolatban a vevőnek mindig hiányérzete lesz.

Az egyedileg készített karácsonyi dekorációnak megvan a varázsa is. Sokan nem is tudják, hogy mennyire nagyszerű kézügyességgel rendelkeznek, így pedig megbizonyosodhatnak arról, hogy igenis ők is tudnak csodálatos díszeket alkotni. Ezután már a többi ünneppel kapcsolatban is lehet dekorációkat készíteni.

A téli időszak kényelmetlenségei, mint például a hideg vagy a korai sötétedés kifejezetten rossz hatással vannak több emberre is. A dekoráció megálmodása és kivitelezése elterelheti a figyelmet a rossz időről, körülményekről, kifejezetten hasznos elfoglaltság, ami nem engedi, hogy az egyén belezuhanjon a tél szürkeségébe.

Végül, de nem utolsó sorban a dekoráció készítés összehozhatja a családot, különböző generációkat. A gyerekeknek különösen örömteli élmény az alkotás folyamata, ami egyúttal fejleszti is a kézügyességüket és a képzelőerejüket is.

Meggyőzték az érvek, és szeretne Ön is belevágni az alkotásba? Nézzen körbe kínálatunkban, ahol találkozhat többek között karácsonyi mintázatú dekorációs juta anyagokkal, figurákkal, zsinórokkal, szalagokkal. Ezekből készíthet asztali futót, adventi koszorút, és az ajándékok ízléses csomagolásához is felhasználhatja.

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken!

(2022-11-11)

Szaténszalagok, zsinórok és íves csomagolópapírok 

Szaténszalagok, zsinórok és íves csomagolópapírok 

Készüljön velünk a mozgalmas őszi szezonra, névnapi csokrokhoz, sírkoszorúkhoz igényes alapanyagokat kínálunk az érdeklődőknek, nézzen körbe a kínálatban!

Az elkövetkezendő időszak igencsak mozgalmas a virágkötők számára. Például a halottak napja közeledtével egyre többen szeretnének megemlékezni elhunyt szeretteikől a temetőkben. Ilyenkor megnő a forgalom a virágboltokban, jelentős mennyiség fogy el a koszorúkból, sírcsokrokból, amelyek sokak számára nélkülözhetetlenek az emlékezéshez.

Nemcsak a halottak napjától nő meg a forgalom ebben az időszakban, hanem majd az olyan novemberi névnapok miatt is, mint például Erzsébet vagy pedig Katalin. Igen gyakori női nevekről van szó, sokan szeretnének szép és ízléses virágcsokorral kedveskedni az ünnepelt hölgyeknek.

Velünk nem okozhat lépést tartani ezzel a mozgalmas időszakkal, ugyanis a virágkötők mindent megtalálhatnak egy helyen, amikre szükség lehet ilyenkor: zsinórok, szatén szalagok, íves díszcsomagoló papírok és fóliák széles választékával várjuk az érdeklődőket.

Az íves csomagoló papírok, fóliák, illetve a többi alapanyag mind fogyóeszközöknek számítanak, különösen most az elkövetkezendő hetekben. Óriási segítség a virágosok számára az, hogy nem kell különböző üzleteket felkeresniük ahhoz, hogy minden alapanyagot beszerezzenek, hiszen gazdag választékunknak köszönhetően elegendő csak hozzánk fordulni.

Igényes, színvonalas termékeinkkel lenyűgöző virágcsokrokat, koszorúkat készíthetnek a vásárlóink, amelyek méltók a megemlékezéshez és az ünnepléshez egyaránt. Nekünk fontosak a vevők, ezért mindig a legkifogástalanabb alapanyagokkal várjuk az érdeklődőket.

Ismerkedjen meg a választékunkkal, könnyítse meg az anyagbeszerzés folyamatát, használjon a munkájához minőségi termékeket! Kiváló árakról sem feledkezünk meg, hozzánk mindig megéri betérni. A vásárlást nálunk online is le tudja bonyolítani.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2022-10-18)

Karácsonyi dekorációs anyagok, szalagok és dekorációk 

Karácsonyi dekorációs anyagok

Karácsonyi dekorációs anyagok széles kínálatával várjuk a vevő ket. Nálunk időben beszerezheti a kellékeket a díszek elkészítéséhez, nézzen körbe bátran!

Ugyan még csak most köszöntött be az ősz, egyesek már most a karácsonyi ünnepségen, ajándékon gondolkodnak. Szeretnének időben felkészülni az év egyik legfontosabb eseményére. Vannak olyanok, akik szívesen készítenek saját kezűleg karácsonyi dekorációkat. Egyrészt így valóban egyedi díszek kerülhetnek a lakás különböző pontjaira, másrészt kiváló elfoglaltságot kínál a dekoráció készítés. Kellően eltereli az ember figyelmét a rossz időről, egyéb problémákról, az alkotók végre kiélhetik a kreativitásukat ilyenkor. Amennyiben Ön is szeretne díszeket készíteni, szerezze be tőlünk az alapanyagokat az alkotáshoz!

A vevőket a karácsonyi dekorációs anyagok széles kínálatával várjuk. Nálunk mindent megtalálhat egy helyen, amikre szükség lehet a díszek, koszorúk elkészítéséhez. Igazán igényes termékeket biztosítunk az érdeklődőknek, ezáltal a karácsonyi dekorációk kifogástalan kinézetet kaphatnak. A klasszikus kedvencekkel és a különlegességekkel egyaránt találkozhatnak a vásárlók, tulajdonképpen a fantázia szabhat határt a felhasználásuknak. A karácsonyi textil szalagok ízlésesek, szépek, amiket még az ajándékok csomagolásához is bátran fel lehet használni. Ezzel még látványosabbá lehet tenni a meglepetéseket, garantáljuk, hogy elégedett lesz a kiválasztott alapanyagokkal. A változatos kínálatnak köszönhetően nincsenek határok a dekoráció készítés során, itt mindenki megtalálja azokat az anyagokat, szalagokat, amelyekkel csodálatos dolgokat alkothatnak.

Az alapanyagok mellett kész karácsonyi dekorációkat is kínálunk, ezeket a termékeket is érdemes megtekinteni. Készülődjön velünk az ünnepekre, lenyűgöző anyagainkkal, szalagjainkkal az elképzeléseknek megfelelő dekorációkat készítheti el. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2022-09-22)

Dombornyomott papírszalvéta alkalmi terítékhez

Dombornyomott papírszalvéta

A dombornyomott papírszalvéta számos eseményen elegáns teríték az asztalra. A valódi textil szalvéta helyett válasszon textilhatású papírszalvétát!

A szalvéta egy ünnepi asztal megkerülhetetlen kiegészítője, ami kéznél van, ha szükség van rá, de a dekorációt is különlegesebbé teszi. A szalvéta egyszer használatos kiegészítő, ezért érthető, ha sokan nem szeretnének méregdrága darabokat vásárolni belőle. A sima, fehér, olcsó változat egy egyszerű ebédhez megfelelő, viszont a bankettek, születésnapok vagy a kerek házassági évfordulók asztalain nincs keresnivalója.

A köztes megoldás a kompromisszumot nélkülöző dombornyomott papírszalvéta. A dombornyomott papírszalvéta alapanyaga papír, de az igényes, három rétegből álló, dombornyomott szalvéta szinte teljesen úgy néz ki, mint a textil szalvéta. Az elegáns megjelenést fokozza a gyöngyház metál hatás és a szépen kidolgozott, ornamentikus minta is. Rendezvényeken, fogadásokon vagy céges találkozókon is nagyszerűen megállja a helyét, nem kell miatta mentegetőzni. A dombornyomott papírszalvétákat minden olyan eseményre bátran meg tudja rendelni, ahol étkezés, állófogadás is szerepel a tervezett programban. Tekintse meg a megvásárolható szalvétáinkat, amik családi ünneplésre vagy esküvőre, lakodalomra is, nagy létszámhoz is ideálisak! A szalvéták egyszínű vagy csíkos változatban, több, csodás árnyalatban is kaphatóak. Válasszon az ünnepi teríték színeihez, stílusához illő, a dekorációval harmonizáló dombornyomott papírszalvétát! A szalvéták egységes méretben, húsz darabos csomagban rendelhetőek meg, de már elérhető egy nagyobb változat is.

A dombornyomott papírszalvéta igényes kivitelben kapható a dekorációs termékeket forgalmazó webáruházunkban. Alkosson alkalmi terítéket az ünnepi asztalra a nálunk elérhető szalvéta kínálatból! A szalvéták mellett egyéb termékek is kerülhetnek az asztalra, szalagok, csipkék, anyagok asztali futónak, szék dísznek stb. Informálódjon az Önt érdeklő termékekről a honlapunkon található elérhetőségeken!

(2022-08-26)

Természetközeli esküvő, bohém, természetes anyagokból készült dekorációval 

Esküvői dekorációs anyagok

Esküvői dekorációs anyagok, amelyekkel bohém, természetközeli ünnepséget varázsolhat. Nálunk mindent elérhet egy helyen, engedje szabadjára fantáziáját!

Az esküvői dekorációs kellékek terén manapság szinte végtelen lehetőségek állnak rendelkezésre. Ezek közül gyakran kerül kiválasztásra az úgynevezett természetközeli, bohém stílus, amelynek a legnagyobb előnye az, hogy rendkívül letisztult, azonban mégis látványos megoldásokat tartogat a díszítéssel kapcsolatban. Ha az ember ezt az utat választja, biztosan szüksége lesz például juta anyagra, csipkére, zsinórokra, kötelekre, és parafára is. Amennyiben Önnek is elnyerte a tetszését ez az irány, és szeretne minőségi termékeket vásárolni a díszítéshez, nézzen körbe kínálatunkban, ahol mindent megtalálhat egy helyen!

Az elmúlt időszakban mi is tapasztaltuk, hogy mennyire kedvelik ezt a stílust az ifjú párok, így igyekeztünk olyan kínálatot kialakítani, ahol minden elérhető egy helyen a természetközeli esküvőhöz. Választékunk óriási, változatos és minőségi, ahol biztosan megtalálja azokat a termékeket, amelyekkel tökéletes dekorációt készíthet el az irányzatnak megfelelően. Az, hogy a zsákvászon anyag vagy a juta szalag, különböző díszítők hogyan kerülnek felhasználásra, tulajdonképpen a kreativitás és az igények szabhatnak határt. Ha az embernek egy kis segítségre lenne szüksége, érdemes az interneten körbenézni, ahol rengeteg ötlettel lehet találkozni. A természetközeli anyagok felhasználásával nem jelenthet kihívást megteremteni a romantikus, meghitt hangulatot, ami még a vendégeket is le fogja nyűgözni.

Legyen a vásárlónk, ránk maximálisan számíthat a dekoráció beszerzésében, ismerkedjen meg a kínálattal! Lenyűgöző szépségekkel találkozhat a választékban, amelyek szintén ihletet adhatnak a végeredménnyel kapcsolatban. Kiváló árakkal, ügyfélközpontú, minőségi kiszolgálással várjuk az érdeklődőket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak a vevők rendelkezésére.

(2022-07-20)

Vintage stílusú esküvői dekor és köszönő ajándék

vintage stílusú esküvői dekor

vintage stílusú esküvői dekorhoz nálunk több alapanyagot is megtalálhat. Ismerkedjen meg kínálatunkkal, és valósítsa meg a tökéletes összképet!

Manapság igen népszerűek a vintage esküvők, nem véletlenül. Ez egy rendkívül izgalmas irányzat, ami számtalan egyedülálló és látványos megoldást kínál a díszítés terén. A végeredménynek tulajdonképpen a fantázia és az igények szabhatnak határt. Esküvői dekorációs kellék lehet akár egy felújított régi használati tárgy is, például kalitka, de bármilyen más kiegészítő felhasználható, hiszen ez a stílus kifejezetten a különböző kellékek alkalmazásáról szól. Vannak olyanok, akik saját kez?leg is szívesen készítenének dekorációt vagy akár vintage köszönőajándékot, ami így sokkal egyedibb és lenyűgözőbb lehet. Amennyiben Ön is vintage esküvői dekorációs stílusban gondolkodik, és a köszönőajándékokat is elkészítené, ismerkedjen meg gazdag és változatos anyagkínálatunkkal!

A vintage díszítésekhez, meglepetésekhez nem hiányozhat a juta anyag, a csipke vagy a zsákvászon. A juta szalaggal például be lehet vonni a befőttes üvegeket, amik így igazán hitelesen tudják képviselni ezt az irányzatot. A juta még a székszoknyánál is szóba jöhet. A csipke felhasználása szintén változatos, a köszönőajándékokhoz, szalvétagyűrűkhöz is érdemes az anyagot alkalmazni. A végeredmény rendkívül finom és ízléses! Célszerű az esküvői meghívónál is a vintage irányzatot kihangsúlyozni, így a vendégeknek már felkeltheti a kíváncsiságát is az esemény irányt. Egy egyedi, saját készítésű meghívó garantáltan felhívja a figyelmet a nagy napra.

Készüljön velünk az eseményre, ahol mindent megtalálhat egy helyen, így a dekoráció előállítása sokkal gördülékenyebb lesz! Rengeteg időt, energiát spórolhat meg velünk. Kiváló árakkal, minőségi alapanyagokkal várjuk az érdeklődőket, biztos lehet abban, hogy elégedett lesz termékeinkkel. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2022-06-30)

Alkalmi papírszalvéták ünnepi terítékekhez!

Alkalmi papírszalvéták

Az alkalmi papírszalvétákból dekoratív asztaldísz válik! Az ünnepi asztalt díszítse olyan szalvétákkal, amik a teríték stílusos kiegészítői lesznek!

A szalvéta olyan kiegészítő, ami minden, igényes terítéknek a része. Nem hiányozhat sehonnan sem, ahol adnak a megjelenésre. A naptárban egymás után sorjáznak azok a dátumok, amiken nem túlzás alkalmi papírszalvétát hajtogatni az asztalra. Az alkalmi papírszalvéták olyan eseményeken lehetnek stílusos kiegészítők, mint egy bankett, osztálytalálkozó vagy egy ballagási ebéd. Habár nem valódi textil a szalvéta anyaga, hiszen ezek a szalvéták textilhatású papírszalvéták, mégis illenek az olyan helyszínekre is, ahol például céges rendezvényt szerveznek, fogadást vagy éppen egy partit valakinek a tiszteletére. Az alkalmi papírszalvéták több változatban is kaphatóak, ennek köszönhetően több stílusú asztali terítékhez is lehet velük tervezni.

A webáruházunkban a textilhatású szalvétákból található többféle, egyszerűbb, matt vagy pedig fényes, metál felülettel. Ezek a szalvéták nemcsak esküvőre bizonyulnak majd pompás választásnak, hanem bármilyen alaklomra, ahol a terítéknek szeretnék megadni a módját. Várja a vendégeket olcsón beszerezhető, de mutatós és minőségi, papírszalvétákkal! Az alkalmi papírszalvétáinkban közös, hogy dombornyomott felülettel készülnek, ami különböző mintákkal dekorálja a papírszalvéta anyagát. A csipkemintás darabok romantikus kiegészítők, amikből van egyszínű, színes szalvéta, csíkos és metál, illetve szegélyes változat is.

A teríték, az asztaldísz nem lehet teljes szalvéta nélkül. Válasszon olyan szalvétát az asztalra, ami alkalmi darab és  cseppet sem hétköznapi! A különböző anyagokat és kiegészítőket forgalmazó üzletünk Ön előtt is nyitva áll! Az alkalmi papírszalvéták mellett egyéb terméket is be tud szerezni, amivel az asztalokat megfelelően fel tudja díszíteni egy konkrét eseményhez. A kollégáinktól nyugodtan kérje tanácsot és segítséget a vásárláshoz! A honlapon közzétettük az elérhetőségeinket, keressen minket bizalommal!

(2022-05-30)

25 cm széles szatén szalag és asztali futó új színekben, méretekben! 

25 cm széles szatén szalag

 

25 cm széles szatén szalag és asztali futó már elérhető a kínálatunkban. Ismerkedjen meg az új termékekkel, vásároljon választékunkból!

Az esküvői dekoráció elkészítésekor sokan vannak bajban, ugyanis nem találnak olyan anyagot, ami alkalmas lenne például a székmasni megkötéshez, vagy az asztali díszítéshez. Egyesek rengeteg üzletet bejárnak azért, hogy megtalálják a tökéletes méret? termékeket, azonban az esetek nagy részében nem igazán járnak sikerrel. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ne essen kétségbe, mert új, 25 cm széles asztali futó és szatén szalag érkezett hozzánk, amelyek megoldják a problémáját!

25 cm széles szatén szalag, asztali futó óriási könnyebbséget jelenthet sokak számára. Nekünk fontosak az ügyfelek, ezért igyekszünk folyamatosan olyan termékekkel bővíteni a kínálatot, amelyekre éppen szükség van. Velünk nem okozhat kihívást megvalósítani az ifjú pár elképzeléseit az esküvői dekorációval kapcsolatban. A 25 cm széles szatén szalagok 10 méteres tekercsben kaphatók. Ezek az anyagok kifejezetten ideálisak a székmasni megkötéséhez. Szélességüknek köszönhetően kiválóak a dekorációhoz, a végeredmény rendkívül ízléses és lenyűgöző, garantáljuk, hogy elégedett lesz termékeinkkel. Egy földig érő székmasnihoz általában 2,2-2,5 métert szoktak felhasználni a dekoráció során. A 25 cm széles szatén szalagok jelenleg 11 színben érhetők el a választékunkban. A színek lenyűgözők, megtalálhatók a klasszikus kedvencek és az uralkodó trendek árnyalatai is. Lágy esésű, roppant elegáns anyag, amellyel a maximumot lehet kihozni az esküvői dekorációból.

Ismerkedjen meg a választékunkkal, és szerezze be tőlünk az igényeinek megfelelő 25 cm széles szatén szalagokat! Érdemes körbenézni a kínálatban, ugyanis nagyon sok szép termékkel találkozhat, amik  ideálisak lehetnek még az esküvői dekorációhoz. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2022-04-29)

Szatén szalag, a dekoráció ezer színű kelléke!

szatén szalagok

 

A szatén szalagokból soha nem elég! Díszítse velük az esküvői asztalt, az ünnepi ajándékot vagy a karácsonyi koszorút!

Talán nincs még egy olyan gyönyörű és sokoldalúan felhasználható dekorációs kellék, mint amilyen a szalag. A szalag már önmagában is megkapó külsővel rendelkezik, hajlékony, színes, selymes anyagból készül és bájos masniba hajlik. A szalagot méretre vágva, a kiválasztott anyagban, színben szinte bármilyen dekorációhoz fel tudjuk használni. A pasztell színű szatén szalagtól kezdve a romantikus hófehér csipke szalagon át az élénk színű, vidám, bársony szalagokig óriási a választék.

Térjünk vissza a szatén szalagokra! A hétköznapi hobbi tevékenységekhez legalább olyan jól fel lehet használni ezt a kiegészítőt, mint egy régóta tervezett álom esküvőhöz. A szatén szalag alapvető kelléke egy dekorosnak, a virágkötők a csokrokhoz, koszorúkhoz, ajándék box-okhoz is rendszeresen használnak selymes fényű, színes szalagokat. Az ajándékok csomagolásához csomagolóanyag, ajándék kártya és szalag is kell, amiket boltokban is felhasználnak, de otthon is el lehet készíteni egy ízléses csomagolást a megfelelő kellékekkel.

A szatén szalag a teremdíszítésnél is kedvelt választás, egy lánybúcsú, eljegyzési party, esküvő vagy egyéb esemény dekorációjának meghatározó eleme. A székszoknyákat csinos bokrétába fogja egy színben a dekorációhoz illõ szatén szalag, a szalvétagyűrűket, a menyasszonyi csokrot vagy a meghívót is díszítheti.

A szatén szalagok méretben, színben is rengeteg félék, egyszínűt, pöttyöset, feliratosat vagy arany szélűt is meg tud rendelni a webshopból!

Sokszínű dekorációs kellék kínálattal várjuk a vásárlókat! Szerezze be online shopból azokat a termékeket, amiket fel tud használni a következő hobbi projekthez, a közelgő nagy naphoz vagy egy ajándék díszcsomagolásához! A szalagok és kiegészítők ezer színű választéka várja nálunk, de az áraink is barátiak! Amennyiben további információra van szüksége, csak lépjen kapcsolatba velünk üzenetben vagy telefonon!

(2022-03-01)

Esküvői papírszalvéta, egy igényes kiegészítő!

 

esküvõi papírszalvéta

Az esküvői papírszalvéta nélkül nem teljes a dekoráció! A textil változat nem az egyetlen, amit választhat a jegyespár!

Az esküvőszervezés rengeteg, apró vagy éppen nagyobb részletet foglal magában. Az egyik, fő kihívás az esküvő tematikája, a stílus és a hangulat megtervezése. Ha megvan a végső verzió, össze kell állítani azoknak a kellékeknek, bútoroknak a listáját, amik a koncepcióba illenek. Minden részlet számít, így például a szalvéta kiválasztására is ugyanolyan hangsúlyt kell fektetni, mint a torta megrendelésére.

A szalvéták az esküvői teríték részét képezik, minden terítékre jut belőlük, nem kérdés, hogy szem elõtt vannak. A szalvéta elegáns, igényes változata a textil szalvéta, aminek az ára is borsosabb. Ha nem szeretne bolti, filléres szalvétával teríteni, de a textil változatot drágának találja, tökéletes középút az esküvői papírszalvéta!

Az esküvői papírszalvéta papírból készül, de a megszólalásig hasonlít a textil változatra. Önnek nem kell textilt bérelni, viszont ízléses esküvői papírszalvétával díszítheti a vendégek terítékeit. A papírszalvéta esküvőre egyáltalán nem olcsó megoldás. A dekoratív és igényes esküvői papírszalvéták magukért beszélnek. Tekintse meg a saját szemével, hogy miről beszélünk! A webáruházunkban nagy választékot talál az általunk forgalmazott esküvői papírszalvétákból.

A papírszalvéták textilhatású anyagból készülnek, 3D dombor nyomott mintával. A minta lehet matt, metál vagy pedig gyöngyházfényű is. Kétféle méretben és 27 féle színben kaphatóak a papírszalvéták, a kínálatban minden ízlésre és igényre lehet találni megfelelő változatot. Egy csomagban húsz darab szalvéta található, amik három rétegben készülnek.

Az esküvői papírszalvétáink az esküvői dekorációt kiegészítik, az esküvői terítéket részletgazdagabbá tudják tenni. Színben és mintában is talál olyat, ami a megálmodott esküvői tematikához nagyon jól passzol.

Forduljon hozzánk és rendeljen webáruházból esküvői kelléket a nagy napra! Kérjen további felvilágosítást üzenetben vagy telefonon!

(2022-01-01)

Karácsonyi dekorációs anyagok webáruháza: vásároljon korlátok nélkül!

 

Karácsonyi dekorációs anyagok

Karácsonyi dekorációs anyagok webáruháza, ahol rugalmasan, korlátok nélkül vásárolhat. Szerezzen be minőségi alapanyagokat, alkosson ünnepi csodákat!

A decemberi hónap sokaknak teljes mértékben a karácsonyról szól: ajándékokat vásárolnak, receptek után kutatnak, és a környezetük díszítéséről is gondoskodnak. Egyesek saját kezűleg készítenék el a különböző dekorációkat, koszorúkat, ehhez pedig elengedhetetlenek a szalagok, egyéb dekor anyagok. Vannak olyanok, akik a karácsonyi dekorációs termékeket szeretnék minél egyszerûbben, rugalmasabban beszerezni, ugyanis annyira sűrűek a napjaik, hogy már a szalagok, anyagok megvásárlása nem fér bele az időbe. Amennyiben Ön is szeretne korlátok nélkül nézelődni, vásárolni, rendeljen online áruházunkból karácsonyi dekorációs anyagot!

Velünk sokkal kényelmesebb az ünnepi készülődés, és több ideje maradhat például az ajándékok vagy az élelmiszer alapanyagok beszerzésére. Kínálatunk óriási, amit bárhonnan, bármikor elérhet, akár otthonról, az esti órákban is. Nálunk nem kell alkalmazkodnia a nyitvatartáshoz, webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző karácsonyi dekorációs anyagokat. A gazdag választékunk lehetővé teszi, hogy vevõink bátran szabadjára engedjék a fantáziájukat a díszítéssel kapcsolatban. Karácsonyi dekorációs anyagaink felhasználásával szinte bármit meg lehet valósítani. Látott egy kreatív ötletet? Szívesen alkotna együtt a gyermekeivel? Kikapcsolódási lehetőséget keres? Webáruházunkat keresse fel bátran, és adja le rendelését!

Már nincs sok hátra az ünnepig, tőlünk még időben beszerezheti az alkotáshoz szükséges karácsonyi dekorációs anyagokat! Nézzen körbe a választékban, és vásároljon! Minőségi termékeinkkel garantáljuk, hogy elégedett lesz. A karácsonyi dekorációs anyagokat is kedvező áron kínáljuk. Termékeinket akár az ajándékcsomagoláshoz is felhasználhatja. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2021-12-01)

Karácsonyi dekorációs anyagok webáruháza: legyen a készülődés egyszerű

 

Karácsonyi dekorációs anyagok

Karácsonyi dekorációs anyagok, online rendeléssel, kedvező áron. Nálunk mindent megtalálhat egy helyen a dekorációhoz, díszítéshez, nézzen körbe!

Már nem kell sokat várni a karácsonyra. Az ezt megelõző időszak sokak számára az ajándékok beszerzéséről, készülődésről szól, aminek fontos része lehet az ünnepi dekoráció elkészítése is. A karácsonyi dekoráció terén manapság nincsenek határok, évről évre egyre izgalmasabb megoldásokkal lehet találkozni. Egyesek ezeket látva kapnak kedvet ahhoz, hogy ők maguk készítsék el egyedül a különböző díszítéseket. Ilyenkor nagyon sok mindenre szükség lehet, elég csak az ünnepi asztal dekorációra gondolni, amihez mindenképp kelleni fog például karácsonyi textilszalag. Bármilyen alapanyagról is legyen szó, karácsonyi dekorációs anyag webáruházunkban mindent megtalálhat egy helyen a készülődéshez!

A különböző alapanyagok, díszek széles kínálatával várjuk a vevőket. Nálunk mindent elérhet egy helyen a díszek elkészítéséhez, dekoráláshoz. Lakásdekorációhoz, virágkötészeti kellékhez egyaránt ajánljuk alapanyagainkat. Igényes termékeinkkel meghitt ünnepi hangulatot varázsolhat otthonába. Koszorúk, kopogtatók is készülhetnek termékeinkkel. Az ünnepi asztal dekorációhoz is változatos megoldásokkal találkozhat online áruházunkban, még asztali futót is rendelhet. A választékunkban kapható karácsonyi dekorációs figurákkal csodálatos összképet hozhat létre. Bátran szabadjára engedheti a fantáziáját a dekorációval kapcsolatban, gazdag, változatos kínálatunkkal bármi megvalósítható. A legjobb, hogy sehova sem kell mennie ahhoz, hogy beszerezze a szükséges alapanyagokat. Itt kényelmesen, egyszerűen intézheti a vásárlást, így nem kell kompromisszumot kötnie a karácsonyi tömeggel.

Nézzen körbe a kínálatunkban, és készüljön az ünnepekre kényelmesen webáruházunkkal! Minõségi termékeinket kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak. Nálunk nincs sorban állás, és a nyitvatartáshoz sem kell igazodnia, rendelését bármikor leadhatja. Ha bővebb információkra lenne szüksége a dekorációs anyagokról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

(2021-11-01)

Karácsonyi dekorációs anyagok webáruháza!

 

Karácsonyi dekorációs anyagok

Karácsonyi dekorációs anyagok színes választéka várja azokat, akik már ünnepi hangulatba kerültek! A webáruházunkban lakásdekorációs és virágkötészeti kellékek is megtalálhatóak.

A karácsonyra már hónapokkal az ünnep előtt is el lehet kezdeni készülõdni. Ez nem túlzás, főleg azoknak nem, akik vérbeli karácsony rajongónak vallják magukat. Ez az az ünnep, ami roskadozik a dekorációtól, számos formában megjelenik a karácsonyi dekoráció beltéren és kültéren is. Az ünnepi, meghitt hangulatot fokozni lehet a lakásban felrakott koszorúkkal, díszekkel, de jut belőle az ajándékokra, a fára, a vacsora asztalra és még kintre is.

A karácsonyi dekorációs anyagokból teljes tekercset rendelhet a webshopunkból és ha időben dönt, akkor most kedvezményes áron tud vásárolni. A karácsonyi dekorációs anyagokat kreatívan lehet felhasználni, első sorban a lakásdekorációhoz. A juta, tüll vagy plüss karácsonyi dekorációs anyagokból hamisítatlan, karácsonyi hangulatú terített asztalt lehet varázsolni. A merészebbek egy teljes terítőt is készíthetnek a megfelelő méretû anyagból, de az ünnepi asztal dekorációja lehet egy ízléses asztali futó is a hozzáillõ terítővel vagy csak önmagában.

A karácsonyi dekoráció természetesen nemcsak a karácsonyi dekorációs anyagokból áll, mert ezen kívül még számos kiegészítő és kellék kínálja magát, hogy adventi és karácsonyi dísz, ünnepi színekben pompázó lakásdekoráció váljon belőle. A karácsonyi dekorációs figurákat, a karácsonyi textilszalagokat és papírokat a család tagjai közösen elkészített koszorúkhoz, kopogtatókhoz, dísz csomagolásokhoz használhatják fel.

A mécses tartók, asztal díszek, füzérek, karácsonyfa díszek vagy a karácsonyi képeslapok dekorációja is készülhet a karácsonyi dekorációs anyagokból és az egyéb kellékekből. A webshopból kényelmesen válogathat, eldöntheti, hogy hóemberes szalagot, rénszarvasos csomagolópapírt vagy kisautós figurát szeretne rendelni. Közeleg az ünnep, öltöztesse otthonát meghitt, kedves díszbe, amitől még karácsonyibb hangulatba kerül!

(2021-10-01)

Õszi Esküvő? Mondjon igent rá Ön is!

 

vintage stílusú esküvõ

Az õszi esküvő kevésbé népszerű, mint a nyári mennyegzõ, de mégis rengeteg lehetőséget rejt magában. Az egyik szempont például a színpompás esküvői dekor!

Mivel egy teljesen másik évszakról van szó, az őszi esküvő is teljesen különböző a nyári változattal összehasonlítva, de pontosan ebben rejlik a vonzereje. Az a pár, aki szeretne egy kicsit eltávolodni a népszerű, esküvői ötletektől, az őszben rengeteg kreatív lehetőséget talál. A legszembetűnőbb különbség az esküvő színvilágában érhető tetten. Az ősz káprázatos színkavalkádját csodálatosan fel lehet használni az őszi esküvő dekorjának megtervezésénél. A virágok mellett még más dekorációs elem is rendelkezésére áll a jegyespárnak ahhoz, hogy valami igazán egyedit és stílusosat hozzanak létre. Az már csak hab a tortán, hogy ezek a dekorációs elemek lehetnek természetesek lehetnek teljesen mesterségesek, de a legjobb talán a kettőt vegyíteni.

Az őszi esküvőnél szintén nem kell lemondani a virág dekorációtól, mert a tavaszhoz és nyárhoz hasonlóan, ilyenkor is óriási a választék szezonális virágokból. A virágok között is találhatóak az őszi hónapokban nyílóak, de ennél pompázatosabb az ősz, hiszen termések, levelek és füvek, ágak is bekerülhetnek az őszi dekorba. A növények mellé már csak a textilek és a többi kiegészítő hiányzik.

Ne feledkezzünk meg tehát a textilekről se. A textilek között is fantasztikus árnyalatok és minták is vannak, amik illenek egy őszi esküvő dekorációjának koncepciójába. Az őszi textileket és dekor kiegészítőket be tudja szerezni az esküvői dekoráció elkészítéséhez, ha az áruházunkban vásárol. Narancs és mélylila, barna és megannyi őszi árnyalat párosítható a fehérrel asztali futónak, székszoknyának vagy a falra látványos háttérnek.

Az őszi esküvő dekorációját alapozza meg a mi dekorációs anyag webáruházunk termékeivel! A mi segítségünkkel kreatív, egyedi, őszi esküvője lehet Önnek és szerelmének! Érdeklődjön a nálunk kapható termékekről a honlapunkon szereplő elérhetőségeken, kollégáink szívesen adnak tanácsot a vásárláshoz!

(2021-09-01)

Vintage stílusú esküvõ ízléses dekorációval

 

vintage stílusú esküvõ

A vintage stílusú esküvő nem véletlenül sok menyasszony kedvence. A romantikus, kifinomult részletek és a nosztalgikus hangulat egy különleges világot teremtenek a nagy napra. Merüljön el a násznéppel együtt a régi idõk hangulatában és teremtsen az esküvõjén hamisítatlan századfordulós hangulatot!

A vintage stílusú esküvő dekorációja sokféle lehet, éppen azért olyan kedvelt, mert rengeteg kiegészítõvel lehet a vintage témát kibontani. Az ilyen stílusú esküvõi dekoráció színvilágában alapvetõen a pasztell árnyalatok vannak jelen, a fehér és a natúr színek szintén dominálnak. Minden olyan, mintha egy régi, megfakult fényképet néznénk. Kihagyhatatlan a csipke anyagok használata, amihez jól illik a durvább zsákvászon anyag vagy a vékony madzagok is.

A helyszín szinte bárhol lehet, a dekoráció az, ami a jellegzetes hangulatot meg fogja teremteni. A berendezésbe gyakran csempésznek antik vagy antik hatású bútorokat, ezekhez csipke vagy egyéb, a vintage stílusú esküvőhöz illõ anyagok párosíthatóak. Sok vintage stílusú esküvőn felbukkan a befõttesüveg, amibe száraz virág, mécses kerülhet. A csipke, madzag vagy szalag ünnepivé teszi ezt a hétköznapi tárgyat. Ugyanígy finom üvegcsék, porcelánok is kerülhetnek az esküvõi vacsora asztalra, a finomságokat kínáló pultra. A díszes evőeszközöket, a textil szalvétát szintén át lehet kötni egy-egy szalaggal, madzaggal, az asztalra teríthetnek a hangulathoz illő terítőt, asztali futót. Azok a párok, akik szeretnének igazi, autentikus helyszínt, bátran használhatnak több dísztárgyat is, mint a régi képkeretek, fonott kosarak, párnák, gyöngysorok vagy szódás palackok stb. A titok a vintage stílusú esküvőn az ízléses, harmonikus elrendezés, anélkül, hogy minden giccsbe fordulna!

Ne feledkezzünk meg a fényképeszkedésrõl se! A helyszínen virágokkal, csipkével, az vintage stílusú esküvő hangulatát idézõ textilekkel díszített kapu, baldachin épülhet. Az esküvői meghívókon szintén vissza köszönhetnek a juta és vászon anyagok, szalagok is. Az alapanyagokat megtalálja áruházunkban!

(2021-08-01)

Taft anyagok esküvői dekorációhoz

 

taft anyagok

A taft anyagok alkalmi anyagok, királyi öltözékek készültek belőlük régen, ma pedig ünnepi ruhákhoz és dekorációhoz használják őket. Egy esküvõ dekorációjában is gyakran feltûnik a taft, hiszen sokoldalúan felhasználható, gyönyörű és ennek ellenére mégsem drága anyag.

A taft anyagok olyan nemes textilek, amik jellegzetes, fényes felülettel, selymes tapintással rendelkeznek, kiváló a tartásuk, emiatt színházi, filmes jelmezek, kosztümök készítésénél is előszeretettel használják ezt a textilt. Vastagabb, merevebb anyagról van szó, ami nem hullámzik úgy, mint például a selyem, ennek köszönhetően nagyon szép formák készülnek belőle dekorációhoz. Az anyag a gyártás során nem kap puhító utókezelést, ezért könnyen gyűrődik, de ezt a tulajdonságát is nagyszerûen ki lehet használni az esküvői dekorációs textilek megtervezésekor. Csodás textúrát lehet kialakítani belõle például az ifjú pár vacsora asztalának háttereként, virágokkal vagy fényfüzérekkel kiegészítve.

A taft anyagok eleganciája több színben, mintában is formát ölthet, így mindenki talál az esküvői dekorációhoz illő virágos, egyszínû pasztell vagy élénk, színes változatokat belőle. Eredetileg sûrû szövésû hernyóselyembõl készül, de a megfizethetőbb változatát viszkóz fonalból gyártják. Az anyag könnyű, de van vastagsága, csodásan lehet redőzni, csavarni, hajtásokba rendezni, ami esküvői dekorációnál nagy elõnyt jelent.

A taft anyagokból készülhet az esküvői vacsora asztalokra asztali futó, ami a dekoráció színével harmonizálhat vagy éppen kontrasztba is kerülhet vele. Az asztalokon kívül a székeken is megjelenhet masni formájában, de a plafonra, falakra is rögzíteni lehet látványos formákban vagy csak selymesen ragyogó textil ívekként. A szabadtéri esküvő helyszínre vagy a párt szállító autóra is lehet taft anyagból készült esküvői dekorációt tervezni, csak a fantázián és az ízlésen múlik a végeredmény.

A textil áruházunkból esküvõi dekorhoz alkalmas taft anyagokból válogathat, amiket kedvező áron tud megvásárolni tőlünk.

(2021-07-01)

Esküvői dekoráció a pazar szatén-organza anyaggal!

 

esküvõi dekoráció

Esküvő 2021-ben, velünk nem jelenthet gondot a dekoráció kivitelezés, igényes kínálat, kedvező árak, ránk számíthat ebben az időszakban!

Az esküvők megünneplése 2021-re igencsak megváltozott a járványhelyzet hatására. A hosszabb leállás miatt feltorlódtak az események, emiatt a szervezőirodák és a különböző területeket képviselő szakemberek meglehetősen elfoglaltak lettek. Anyagi szempontból is át kell gondolniuk a pároknak az ünnepséget, ugyanis sokaknak az anyagi helyzetük megváltozott, ezért gazdaságosabb alternatívákra van szükség. Szerencsére egy kis kreativitással, odafigyeléssel ez a szélsőséges időszak sem okozhat gondot a házasulandóknak. A szakemberhiányt, szűkös költségvetést könnyedén lehet orvosolni azzal, ha például a párok veszik meg az esküvői dekorációhoz szükséges anyagot, és maguk foglalkoznak a kivitelezéssel.

Nálunk mindent megtalálhatnak az ifjú párok, amikre szükség lehet az esküvői dekoráció kivitelezéséhez. Kínálatunk változatos, gazdag, rengeteg szín, minta közül válogathatnak az érdeklődõk. A választékunk folyamatosan frissül. Igyekszünk mindig a vásárlók igényeihez igazodni, nálunk a klasszikus és az extrémebb irányzat szerelmesei is megtalálhatják kedvenc termékeiket. Az esküvői dekorációt ebben a formában sokkal költséghatékonyabb kivitelezni, hiszen nem kell a dekoros munkadíját megfizetni. Munkatársaink készséggel adnak ötletet a vásárolt anyagok felhasználásához, bátran kérdezhet, mindenre választ kaphat. Az asztalközéptől kezdve, a székkötő masnin át, egészen a háttér dekorációig nagyon sok mindent kivitelezhet. Velünk kényelmesen, nyugodt körülmények között készülhet a nagy napra, hiszen mindent egy helyen elérhet az esküvői dekoráció kivitelezéséhez.

Velünk nem okozhat gondot alkalmazkodni a jelenleg kialakult helyzethez, bátran vágjanak bele az esküvő szervezésbe! Weboldalunkon előzetesen tájékozódhat az aktuális választékról. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetõségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2021-06-01)

Esküvőnk lesz 2021-ben, de hogyan?

 

esküvõi dekoráció

Esküvő 2021-ben, velünk nem jelenthet gondot a dekoráció kivitelezés, igényes kínálat, kedvező árak, ránk számíthat ebben az időszakban!

Az esküvők megünneplése 2021-re igencsak megváltozott a járványhelyzet hatására. A hosszabb leállás miatt feltorlódtak az események, emiatt a szervezőirodák és a különböző területeket képviselő szakemberek meglehetősen elfoglaltak lettek. Anyagi szempontból is át kell gondolniuk a pároknak az ünnepséget, ugyanis sokaknak az anyagi helyzetük megváltozott, ezért gazdaságosabb alternatívákra van szükség. Szerencsére egy kis kreativitással, odafigyeléssel ez a szélsőséges idõszak sem okozhat gondot a házasulandóknak. A szakemberhiányt, szûkös költségvetést könnyedén lehet orvosolni azzal, ha például a párok veszik meg az esküvői dekorációhoz szükséges anyagot, és maguk foglalkoznak a kivitelezéssel.

Nálunk mindent megtalálhatnak az ifjú párok, amikre szükség lehet az esküvői dekoráció kivitelezéséhez. Kínálatunk változatos, gazdag, rengeteg szín, minta közül válogathatnak az érdeklődők. A választékunk folyamatosan frissül. Igyekszünk mindig a vásárlók igényeihez igazodni, nálunk a klasszikus és az extrémebb irányzat szerelmesei is megtalálhatják kedvenc termékeiket. Az esküvői dekorációt ebben a formában sokkal költséghatékonyabb kivitelezni, hiszen nem kell a dekoros munkadíját megfizetni. Munkatársaink készséggel adnak ötletet a vásárolt anyagok felhasználásához, bátran kérdezhet, mindenre választ kaphat. Az asztalközéptől kezdve, a székkötő masnin át, egészen a háttér dekorációig nagyon sok mindent kivitelezhet. Velünk kényelmesen, nyugodt körülmények között készülhet a nagy napra, hiszen mindent egy helyen elérhet az esküvői dekoráció kivitelezéséhez.

Velünk nem okozhat gondot alkalmazkodni a jelenleg kialakult helyzethez, bátran vágjanak bele az esküvő szervezésbe! Weboldalunkon előzetesen tájékozódhat az aktuális választékról. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2021-05-01)

Esküvői dekoráció szabadtéri, kis létszámos esküvőhöz, lagzihoz

 

esküvõi dekoráció

Az esküvői dekoráció fő elemei az asztaldíszek, amik meghatározóak az esemény stílusának szempontjából. Az esküvői dekor nem maradhat ki egyik mennyegzőről sem, de minden jegyespár maga döntheti el, hogy milyen látványvilággal megálmodott esküvőn szeretne ünnepelni. A meghitt hangulatú, intim, kis létszámmal megtartott esküvők egyre inkább meghatározóak, mert amellett, hogy költséghatékonyak, kevesebb szervezéssel is járnak.

A szervezés sokszor óriási teherrel jár, ami csak felesleges feszültséget szül. A jegyespár a házasságkötés előtti hónapokban az idegeskedés helyett a közös felkészüléssel is foglalkozhat. Egy szabadtéren megtartott, szûk körben lebonyolított esküvőhöz nincs szükség drágán megrendelt kiegészítőkre, sem pedig borsos áron dolgozó esküvő szervezőre.

A csináld magad esküvői dekoráció vagyis a DIY esküvői dekoráció különösen az ilyen típusú eseményekhez passzol legjobban. Az esküvői dekorációhoz nem kell rengeteg holmit beszerezni, sem pedig sok időt tölteni magával a dekorálással, díszítéssel. Ami minden szertartáshoz, ünnepléshez hangulatos hátteret varázsol, azok a szezonális virágok és az esküvői textíliák. Ami az esküvői dekoráció egyik fő eleme, az az asztalközép és a teljes asztaldísz, valamint a pár vacsora asztalát kiemelő dekoráció.

A DIY esküvői dekorációhoz minden jegyespárnak tudunk a textil webshopunkból gazdag választékot kínálni. El sem kell hagyni a válogatáshoz és a rendeléshez az otthonukat, csak keresgéljenek közösen. Egy pár köteg lehelt finom csipkéből, áttetsző organzából, könnyû selyemből vagy muszlinból pillanatok alatt szépséges díszítés készül a székekre, asztalokra, a kert köré. A webshopunk választéka lehetővé teszi, hogy minden igényhez megfelelő anyagok, kiegészítők kaphatóak legyenek ilyen esküvői dekorációhoz. A klasszikus esküvői hangulathoz éppen úgy rendelkezünk termékekkel, mint a stílusos vintage vagy a merészebb, extravagáns esküvői dekorációhoz.

Keressenek bizalommal minket és rendeljenek hozzávalókat a DIY esküvői dekorációhoz, kedvezõ árakon!

(2021-04-01)

Esküvők 2021-ben a koronavírus járvány tükrében

 

DIY esküvõi dekorációhoz

Esküvői dekoráció, színvonalas, ízléses anyagok, szalagok, változatos kínálat, rendelje meg az elképzeléseknek megfelelõ termékeket!

A jelenleg kialakult járványhelyzet, és az ezzel együtt járó korlátozó intézkedések az élet szinte minden egyes területét felforgatták. 2021-ben az esküvők sem lehetnek kivételek ebből a szempontból. Sokan ilyenkor teljesen tanácstalanok, nem tudják, hogy érdemes-e egyáltalán belevágni az esemény szervezésébe?

Azt javasoljuk, hogy a helyzet ellenére a párok minél hamarabb vágjanak bele a szervezésbe. Legyen szó kis esküvőről vagy nagy létszámú lagziról, célszerű időben lefoglalni a helyszínt. Nem kell a teljes esküvői büdzsével rendelkezni, hiszen egyelőre csak a foglalókat kell kifizetni. Ha most, időben megtörténik a foglalás, elképzelhető, hogy hónapokig nem lesz semmi teendő, viszont annak a tudatában jöhet az édes semmittevés, hogy az álomhelyszín már megvan azon dátumon, amit eredetileg terveztek. Az esküvői dekorral kapcsolatban pedig érdemes saját kézbe venni az irányítást.

A DIY esküvői dekorációhoz nálunk minden alapanyagot megtalálhatnak az ifjú párok. Igényes, ízléses termékeinkkel többek között lenyûgöző asztalközép, esküvői főasztal háttérdekoráció készíthető el. Anyagaink felhasználásával a legjobbat hozhatják ki az adott helyszínből. A változatos, gazdag kínálatunkból mindenki meg tudja rendelni az elképzeléseiknek megfelelő anyagokat. Az egyszerűbb színvilágú és látványosabb, mintás anyagok választékunkban egyaránt elérhetők. Termékeink felhasználásával bármilyen stílusú esküvő megvalósítható. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedettek lesznek termékeink minőségével.

Vágjanak bele bátran a szervezésbe, ismerkedjenek meg a kínálatunkkal, és rendeljék meg kényelmesen, egyszerűen az elképzeléseknek megfelelő anyagokat! Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól járnak velünk. Ha bővebb információkra lenne szükségük a termékekről, forduljanak hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2021-03-01)

Textil szalagok nőnapi csokrokhoz: készüljön velünk az ünnepre!

 

textil szalagok

Textil szalagok nőnapi csokrokhoz, igényes, gazdag választék, kedvező árak, szerezze be egy helyrõl az anyagokat a munkához!

Hamarosan itt a nőnap. A virágosok már most nagy ütemben készülnek az ünnepre, és gyűjtögetik a kiegészítőket, alapanyagokat, hogy változatos, szép csokrokat tudjanak készíteni vásárlóiknak. Egyeseknek gondot okozhat az igényes, minőségi textil szalagok beszerzése, ugyanis nem igazán találják az elvárásaiknak megfelelő anyagokat a kereskedések kínálatában. Amennyiben Ön is készül a nőnapra, és valóban ízléses anyagokra lenne szüksége a nőnapi virágcsokor elkészítéséhez, ismerkedjen meg választékunkkal!

Kínálatunk új textil szalagokkal bővült. Egyedi, modern mintázataik és színeik különlegessé teszik a kívánt dekorációt, ajándékot, virágcsokrot, vagy virágboxot. Kiváló munkát végezhet textil szalagjaink felhasználásával. Az előre leadott rendelésekhez is könnyedén fog tudni alkalmazkodni, bármilyen igényhez megtalálhatja kereskedésünkben az ideális anyagot. A textil szalagokat a nőnapi csokrokhoz egyszerűen, gyorsan megrendelheti a választékból, így rengeteg idõt, energiát spórolhat meg. Nem kell nyitvatartáshoz igazodnia, és a hosszú sorban állás miatt sem bosszankodhat. Kényelmesen, stresszmentesen készülhet az ünnepre, így több ideje maradhat a csokrok elkészítésére, előrendelések teljesítésére. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szép és igényes alapanyagokért. A jövőben is bátran kereshet minket textil szalag vásárlásért, folyamatosan elérhetők vagyunk.

Nyűgözze le vásárlóit, alkosson szépeket, szerezze be tőlünk a textil szalagokat a virágcsokrokhoz! Önnek melyik minta lesz a kedvence, a pöttyös, a csíkos vagy a feliratos? Érdemes körbenézni a kínálatban, ugyanis sok más igényes alapanyagot is találhat a munkájához. Termékeinket nem csupán online, hanem a Szegedi Virágpiac Ribbon Dekor Kft. butikjában is meg lehet tekinteni. Kereskedésünk a legjobbat nyújtja a vásárlók számára. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

(2021-02-01)

Esküvői dekorációhoz anyagok: ismerkedjen meg gazdag kínálatunkkal!

 

esk�v?i dekor�ci� Esküvői dekorok, igényes, lenyügöző szatén és organza anyagok, kedvező áron, gazdag választékban, ismerkedjen meg kínálatunkkal!

Ahány ember, annyiféle elképzelés, igény merülhet fel az esküvői dekorációval kapcsolatban. Egyesek szívesen követnék az aktuális trendeket, mások a klasszikus irányzatokhoz alkalmazkodnának, sokan pedig egyedülálló, extrém megoldásokban gondolkodnak. Bármelyik elvárásról is legyen szó, gazdag választékunkban mindenki megtalálhatja az igényes anyagokat a székszoknyák, asztalközepek, egyéb esküvői dekorok elkészítéséhez!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a vásárlói igények nagyon eltérőek, igyekszünk ehhez alkalmazkodni a változatos, széles kínálat kialakításával. Nagyon sokféle szatén és organza anyag közül válogathatnak vevőink. A közkedvelt és az aktuális trendnek megfelelő árnyalatokban is elérhetők az anyagok. 2021-ben főkőnt a lila szín fog előtérbe kerélni az esküvői dekorációban. A lila különböző árnyalataival romantikus, meghitt környezetet hozhat létre az eseményen.

Az organza és szatén anyagok nélkülözhetetlenek a dekoráció terén, hiszen felhasználásukkal exkluzív, elegáns hatást lehet elérni. Fényes csillogósuk ugyancsak hozzájárul a meghitt, varázslatos körülmények megteremtéséhez, mindenképp emelik az ünnep fényét, színvonalát. A székszoknyákon és az asztalközepeken kívül többféle dekorációs megoldáshoz is alkalmazhatók az anyagok, felhasználásuknak csakis az elképzelések szabhatnak határt.

Ismerkedjen meg a gazdag kínálattal, és szerezze be az igényeknek megfelelő anyagokat! Garantáljuk, hogy maximélisan elégedett lesz termékeinkkel és a kiszolgáléssal. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas anyagokért. Honlapunkon keresztül könnyedén megrendelheti a kiválasztott termékeket, így rengeteg időt és energiát megspórolhat vásárláskor. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2021-01-01)

Karácsonyi díszcsomagoláshoz nálunk mindent megtalálhat!

 

karácsonyi díszcsomagolásKarácsonyi díszcsomagolás minőségi kivitelben: használjon szép, igényes anyagokat, és tegye meghittebbé az ünnepet! 

Sokaknak fontos, hogy a karácsonyi ajándékok ízléses díszcsomagolást kapjanak, hiszen így még jobban le lehet nyűgözni a családtagokat, barátokat a nekik szánt meglepetésekkel. Egyesek nem igazán találják az elképzelésüknek megfelelõ csomagolóanyagokat, több helyen pedig nem kaphatók például karácsonyi textil szalagok, amik az utóbbi években ismét előtérbe kerültek. Amennyiben Ön is hasonló akadályokba ütközött a beszerzés során, ismerkedjen meg választékunkkal, ugyanis nálunk mindent megtalálhat a lélegzetelállító karácsonyi díszcsomagoláshoz!

karácsonyi díszcsomagolásokhoz igyekeztünk gazdag fólia és szalag választékot kialakítani, így kínálatunkban mindenki megtalálhatja azokat az anyagokat, amiket keres. A díszcsomagoló fóliáknál igazi különlegességekkel találkozhat. Ha szeretne formabontó lenni, és nem feltétlenül ragaszkodik a klasszikus ünnepi mintákhoz, mindenképp érdemes ebből a kínálatból vásárolnia. A díszcsomagoló fóliákat tekercsben szerezheti be, amikkel bátran szabadjára engedheti kreativitását.

A karácsonyi díszcsomagolásoknál nem hiányozhatnak a masnik, azonban szép kompozíciót nem mindenki tud az anyagokból létrehozni. A gyorsmasnik ez esetben kiváló megoldást biztosítanak. Nem kell bajlódni a szép kötéssel, egyszerűen csak rá kell tenni őket a csomagolásra, és máris készen áll az ajándék az átadásra.

Ha régóta keres karácsonyi textil szalagot, végre megtalálta a megfelelő beszerzõhelyet. Választékunkban ízléses és szép anyagok közül válogathat. A szalagok jól bírják a terhelést. Többféle méretű, mintázatú anyagokat kínálunk a vevők számára.

Készüljön velünk az ünnepre: ismerkedjen meg a választékkal, szerezze be az Önnek tetsző anyagokat, és alkosson igényes, lenyûgöző karácsonyi díszcsomagolást! Termékeinket kedvezõ áron kínáljuk, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szép csomagolóanyagokért. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

(2020-12-19)

Karácsonyi dekoráció, díszítés, ajándékcsomagolás, minden egy helyen!

 

kar�csonyi dekor�ci�Karácsony nélkül nincs december, ráadásul a legszebb ünnepek egyike hamarosan érkezik! Erre a három napra már jó előre készülünk, sok otthont hetekkel a piros betűs dátum elõtt ünnepi díszbe öltöztetnek. A karácsonyi dekoráció éppen olyan szorosan az ünnep része, mint a hagyományos ünnepi fogásokból álló menü vagy az ajándékok.

A karácsonyi dekoráció lehet klasszikus, a jól ismert ünnepi mintákkal és színkombinációkkal és arra is van lehetőség, hogy divatos legyen, hiszen még a szeretet ünnepéhez is lehet igazátani aktuális trendeket. A karácsonyi dekoráció elmaradhatatlan kellékei közé tartoznak a bájos ünnepi figurák, a növényi formák, az egyszínű vagy mintás anyagok, de a színesen tekeredő selyem szalagok is. A készen kapható dekor elemek mellett a kézzel készített karácsonyi díszítés is helyet kap sok otthonban.

A díszek elkészítését a hozzávalók és eszközök beszerzése előzi meg. A karácsonyi dekorációhoz mindent egy helyen meg tud vásárolni, ha minket és a webshopunk termék kínálatát választja. Színek, minták, anyagok kavalkádja várja, nálunk nem lehet panasz a szûkös kínálatra! Természetesen az anyagok, szalagok, figurák összeillesztése a karácsonyi dekoráción kívül másra is felhasználható. Ne feledjék a karácsonyi ajándékcsomagolást sem! Csomagolás nélkül az ajándék azonnal felfedi magát, arról nem is beszélve, hogy erősebb az ünnepi hangulat is egy karácsonyi dekorációs anyagba, szalagba öltöztetett ajándék halmaztól! Forduljon bizalommal webáruházunkhoz és válogasson figurák, szalagok, anyagok közül, vásároljon meg mindent a karácsonyi dekorációhoz! Vannak, akik már hetekkel korábban nekifognak a díszítésnek, Ön se maradjon le és szerezze be a legszebb holmikat a dekoráláshoz!

A kínálatunkkal kapcsolatban bármilyen kérdést fel tud tenni, csupán a honlapon megadott elérhetőségek egyikén kell velünk kapcsolatba lépnie! Tervezzen, vásároljon, barkácsoljon és öltöztesse ünnepi díszbe az otthonát, készítsen hangulatos csomagolást az ajándékoknak pár igazán szép kiegészítő segítségével!

(2020-12-20)

Esküvői dekor: mely termékeket ajánljuk a díszítéshez?

 

dekorselyem taftKereskedésünk az esküvői dekor témában is óriási kínálattal várja a vevőket, akik közül egyesek ebben a gazdag választékban nehezen igazodnak ki. Nem mindig áll rendelkezésre kellő idő a dekorációs anyagok beszerzésére, ezért szeretnék minél gyorsabban, könnyebben megtalálni az ideális termékeket a munkálatokhoz. Amennyiben Önnek is rövid határidőhöz kell igazodnia, és szüksége lenne ajánlásra ahhoz, hogy mihamarabb megvásárolhassa a megfelelő anyagokat, segítünk, hogy egyszerűbben kiigazodjon a kínálatban!

Asztalközépnek, székkötő masninak sokszor ajánljuk a dekorselyem taftokat. Matt selyem fényük rendkívül elegáns és ünnepi hangulatot biztosít, és fontos szerepet tölt be az egyedülálló látvány kialakításában. A vendégek igazi mesebeli környezetbe érkezhetnek, ahol teljesen át tudják magukat adni az eseménynek. A szatén organza anyagokat elsősorban esküvői háttér dekorációhoz és boldogságkapukhoz javasoljuk. Felhasználásukkal bármilyen környezetből szinte percek alatt tökéletes ünnepi helyszínt lehet varázsolni, ezzel pedig rengeteg időt és energiát megspórolhatnak a szervezők. Fényfüzérrel kiegészítve fokozhatja a romantikus, meghitt hangulatot. Esküvői dekorokkal kapcsolatban gyakran keresnek autódíszítéshez is terméket, ehhez pedig a szatén organza anyagok rövidebb, 47 centiméteres változatát ajánljuk a vásárlók figyelmébe. Szalvétagyűrűkhöz, egyéb kiegészítésekhez a szatén szalagok használatát tanácsoljuk. Nagyon feldobják a tárgyak kinézetét, és így még a legapróbb részletekre is oda lehet figyelni.

Ismerkedjen meg az általunk javasolt termékekkel, és szerezze be tőlünk mihamarabb a kiválasztott árnyalatokban! Kifogástalan minőségű anyagokkal várjuk a vevőket, amiket kedvező áron biztosítunk, ezért minket anyagi szempontból is megéri választani. Az említett termékeken kívül sok más szép, igényes anyagot is találhat a válaszékban, érdemes körbenézni nálunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

(2020-11-01)

Rose gold esküvői dekorációs anyagok? Nálunk már kaphatók!

 

Rose gold esk�v�i dekor�ci�s anyagokKörülbelül két éve az esküvői dekoráció terén hatalmas népszerűségnek örvend a rose gold árnyalat. Ennek hatására legalább másfél éve keresik vásárlóink kínálatunkban a divatos rose gold színű dekoranyagokat. Mivel fontosak számunkra a vásárlók, és szeretnénk igazodni az aktuális trendszínhez, sikerült beszereznünk néhány esküvői dekorációs anyagot és kiegészítőt a rose gold árnyalatból.

Az, hogy a rose gold árnyalat ennyire előtérbe került az esküvői dekorációs anyagokkal kapcsolatban, nem véletlen, ugyanis rendkívül romantikus és ízléses összhatást lehet elérni ezzel a színnel. A rose gold árnyalat legnagyobb előnye, hogy ugyanúgy illik egy vintage vagy romantikus esküvőhöz, mint az eleganciát előtérbe helyező, úgynevezett gatsby irányzathoz. A rose gold előnyeinek köszönhetően töretlenül uralja a hazai esküvői színválasztást. Ehhez igazodva szerettünk volna kedvezni azoknak a vásárlóinknak, akik rose gold árnyalatú esküvői dekorációs anyagokat keresnek: most remek dekorációs termékeket kínálunk, többek között flitter és glitter anyagokat, asztali futókat és hozzá kiegészítőket. Az esküvői dekorációs anyagok között a flitter igazi klasszikusnak számít, sohasem megy ki a divatból, elegáns és luxus érzetet kölcsönöz az esemény helyszínének. Akik pedig inkább a rose gold glittert választják, nekik nagyfokú csillogásban lehet részük, amely mellé már csak minimális dekorációra lesz szükség. Bármelyiket is választja a rose gold esküvői dekorációs anyagokból, páratlan látvánnyal koronázhatja meg a helyszínt, így pedig nem lesz nehéz lenyűgözni a résztvevőket. A népszerű rose gold árnyalat ugyan önmagában is különleges, azonban a hatás fokozásának kedvéért választhat mellé burgundi és púder színt is. Ezekkel a kitűnő párosításokkal a legtrendibb esküvői dekorációt tudhatja a magáénak.

Szerezze be Ön is rose gold árnyalatban az esküvői dekorációs anyagokat! Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

(2020-10-01)

Őszi esküvőjéhez szerezze be tőlünk a dekorációs anyagot!

esk�v�i dekor�ci�s anyagokMostanság egyre népszerűbbek az őszi esküvők: a természet sokszínűsége, a kellemes időjárás, a nyugalom sok párt meggyőz arról, hogy ebben az évszakban mondják ki a boldogító igent. Ahogy a tavaszi és a nyári esküvőknél, úgy az őszieknél is fontos a dekorációban, hogy visszaköszönjenek az évszak jellemzői színei, úgy, mint a napsárga, bézs, barna és narancssárgás árnyalatok. Ezek a színek jól tükrözik az évszak hangulatát. Az őszi színekhez az ajánlott anyagok a taft, sima organza és a szatén-organza. Ezeket az esküvői dekorációs anyagokat be tudja szerezni kínálatunkból az ősz színeiben!

Esküvői dekorációs anyagainkat felhasználva nem jelent kihívást megteremteni a tökéletes őszi esküvői hangulatot. A felsorolt esküvői dekorációs anyagokat szatén szalaggal érdemes kombinálni, ugyanis így kiválóan felhasználhatóak asztalközépnek, székkötő masninak és egyéb esküvői asztali díszek kiegészítőiként. Bátran használhatóak az esküvői dekorációs anyagok élénkebb, sötétebb, erőteljesebb árnyalatú változatai is. Az őszi esküvői díszeken kívül virágcsokrokhoz is bátran felhasználhatja esküvői dekorációs anyagainkat. Az évszak árnyalataihoz főként gerbera és napraforgó illik.

Az említett esküvői dekorációs anyagok közül a legnépszerűbb a szatén-organza. A lágy esésű, rendkívül elegáns esküvői dekoranyag 142 centiméter széles 10 méteres változatát elsősorban esküvői főasztal háttér dekorációnak érdemes használni. Mivel minimálisan átlátszik az anyag, bátran párosíthatja fényfüzérrel, így egyszerűen megteremtheti az ünnepi hangulatot. Mennyezetdekorációnak is kiváló, mert jól fed. Bármilyen környezetet képes elegánssá varázsolni. A szatén-organza keskenyebb változata 47 centiméteres szélességű tekercsben kapható, ami főasztalra, asztalközépként vagy székkötőmasninak is tökéletes. Az anyag esése és fénye fogja megadni a rendezvény pompáját, igényes összképét.

Ősszel lesz a nagy nap? Szerezze be tőlünk az esküvő dekorációs anyagait! A vásárláshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

(2020-09-01)

Az őszi esküvő előnyei és lehetőségei: Ezernyi lehetőséget rejtő dekor!

 

esk�v�i dekor�ci�Az esküvői szezon általában májustól szeptemberig tart, a legtöbben a meleg időt, a nyarat részesítik előnyben, ez persze nem törvényszerű, egy őszi esküvő is számtalan előnnyel és lehetőséggel van tele. Lágyabb hőmérséklet, ami mindenkinek kedvez, csodás színek kavalkádja, ami megmutatkozhat a környezeten kívül az esküvői dekorációban is.

A színvilág teljes kihasználásához érdemes az esküvőt természetközeli helyen tartani, ahol hangsúlyosan jelen lehet. Helyszínt és időpontot is sokkal könnyebb találni egy őszi eseményhez, az esküvőszervezőknek is sokkal több idejük van a részletek pontos kidolgozására. Arról nem is beszélve, hogy a nászúthoz számtalan cég ajánl sokkal költségkímélőbb utakat a nyári szezon után. Manapság a legtöbb esküvőszervező a tematikus esküvői dekorációkat részesíti előnyben, ilyenkor ősszel pedig a természet sokszínűsége ötletek kimeríthetetlen tárházát nyújtja. A narancssárga, bézs, napsárga, napraforgó mind-mind remek választás akár asztaldíszként, akár ajtódíszként is. Textilek sokasága várja, hogy részese lehessen egy hamisítatlan őszi esküvői dekorációnak és még tovább emelje a nagy nap hangulatát! Jól mutatnak gyertyákkal, virágokkal, gyöngyökkel kiegészítve is, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt! Az esküvői dekoráció mellett a menyasszony csokrának sem kell hagyományosnak lennie, egy megfelelő színű dekorációs textillel körülölelt száraz virág és toboz csokor igazán egyedi megoldás lehet, ami mindenkit elkápráztat. A torták is rengeteg lehetőséget nyújtanak, aranyszín gyöngyökkel a tetejükön, egy falevélfészek asztaldísz közepére is lehet helyezni a tortaálványt, ami szintén harmonizálhat az esküvői dekorációval, például úgy, ha aranyszínű.

Ha Ön is őszi esküvőt tervez, nálunk esküvői dekorációk széles választéka várja, az alkalomhoz illő színekben! Kérdései vannak a termékeinkről? Keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

(2020-09-01)

Az őszi esküvői árnyalatokról: milyen legyen az esküvői dekoráció ebben az időszakban?

 

esk�v�i dekor�ci�Vitathatatlan, hogy a legtöbb esküvőt a tavaszi-nyári időszakra időzítik az ifjú párok, azonban az elmúlt években már sokan választják az őszt, több okból is. Egyrészt ebben az időszakban a legcsodálatosabb a természet, másrészt az időjárás is sokkal kellemesebb. Ilyenkor már nem fordulhat elő forróság, viszont nincs olyan hideg sem, hogy ne lehessen a szabadban tartani a lakodalmat vagy magát a menyegzőt. Ha a pár az őszi időszakot választja, fontos, hogy az esküvői dekoráció ehhez illeszkedjen: mindenképp olyan árnyalatú anyagokat érdemes felhasználni, amelyek az ősz árnyalatait idézik.

Ezesetben az esküvői dekorációval kapcsolatban elsősorban a melegebb árnyalatú anyagok jöhetnek szóba, mint például a narancssárga, bézs, napsárga, ugyanis ezek a színek passzolnak leginkább az évszakhoz és idézik meg a természet ilyenkor jellemző sokszínűségét. Ezek az árnyalatok az esküvői dekorációnál a legjobban a púder vagy a fáradt színekkel, például a türkizzel harmonizálnak. Ha soknak érzi az esküvői dekorációnál az intenzívebb színeket, érdemes semlegesíteni azokat krém vagy barna árnyalatokkal, így roppant ízléses a végeredmény. Amennyiben kedveli az elegáns, exkluzív megoldásokat, az esküvői dekorációnál lehetőség van a megvalósításra, ugyanis az űsz színeivel kiválóan harmonizál az arany. Igazán egyedülálló, látványos összképet tud így létrehozni az esküvői dekorációban. A klasszikus árnyalatok mellett természetesen mindig van egy olyan szín, ami éppen az adott évben népszerű az őszi esküvői dekorációval kapcsolatban. Tavaly sokak meglepetésére ez a világoszöld volt.

Választékunkban az ősz árnyalataiban is megtalálhatja az ideális anyagokat az esküvői dekorációhoz. Termékeink megbízhatóak, melyek használatával csodálatos összképet tud majd alkotni. Fedezze fel kínálatunkat, válassza ki az ízlésének megfelelő színeket, majd rendelje meg! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

(2020-09-01)

Az esküvőszervezők nélkülözhetetlen fegyvertára - esküvői dekorációs kellékek!

 

esk�v�i dekor�ci�s kell�kekAz életben nagy pillanatait a legjobb környezetben szeretnénk átélni, ezt a környezetet pedig az apróságok teszik tökéletessé, és nincs ez másként az esküvők terén sem. Nem csak a színpompás, vagy éppen klasszikus hófehér virágok, a finomabbnál finomabb ételek, tökéletes hőmérsékletűre hűtött italok, csokiszökőkutak, a zene és tánc szívet melengető kavalkádja teszi felejthetetlenné a napot az ifjú pár és a násznép számára. Egy esküvoszervezonél kialakult az a fajta hatodik érzék, amivel teljes mértékben olvasni tudja a házasulandó pár ízlésvilágát, tökéletesen teljesíteni tudja a kéréseiket a legapróbb részletekben is, ehhez pedig esküvői dekorációs kellékek tárháza áll a rendelkezésére.

Nem csak az esküvoi meghívót szokás eltenni emlékbe, sokan az ültetőkártyát is hazaviszik, hiszen mindkettő aprólékosan kidolgozott, szemet gyönyörködtető darab, főleg ha egy hozzáértő kéz a megfelelő esküvői dekorációs kellékekkel igazi műremekké varázsolta. A dekorációs brossokat gyakran használják erre a célra is, a kártya pedig átköthető csipkeszalaggal, így alkotva igazi értéket az egyszerű papírból. A csipke egyszerűen nem megy ki a divatból, legyen szó a hagyományosról, vagy a horgolt csipkéről, nem is csoda, hiszen változatos színvilága és a mintáinak kifinomult eleganciája jól mutat szinte bárhol.

Egy igazán kiváló esküvőszervező tudja, hogy az esküvői dekorációs kellékek sorából nem maradhatnak ki a rusztikus elemek, és ezeket művészi szinten vegyíti a modern darabokkal, mint például az organza anyagokból készült terítők, vagy asztali futók.

Ha Ön is szeretne esküvői dekorációs kellékeinkből, mert nemsokára esküvője lesz, tekintse meg választékunkat, biztosan megtalálja, amit keres! Ön esküvőszervezéssel foglalkozik, és bővítené anyag-, és kiegészítő kínálatát? Akkor jó helyen jár! Ha bármilyen kérdése lenne, akár az esküvői dekorációs kellékekről, akár a szállításról, keressen minket elérhetőségeinken!

(2020-08-01)

Esküvői trendek 2019-re: nálunk mindegyikhez talál esküvői dekorációt!

 

esk�v�i dekor�ci�Esküvő: a szerelem méltó megünneplése, a házasság kezdetét jelentő szertartás, ahol mindenki együtt ünnepel a friss házasokkal. Jelentőségteljes esemény, amit minden részletre kiterjedően szerveznek meg. Talán nincs még egy ilyen ünnepség, ahol ennyire számítanak a részletek, ahol ilyen nagy hangsúlyt kap a dekoráció. Minden a szerelemről, az ifjú párról, a házasságról szól, amit ilyen díszes keretek között éltetnek. Ennek megfelelően egy menyegzőről se hiányozhat az esküvői dekoráció, még ha visszafogott formában is, de mindenhol jelen van valamennyi virág és dekoranyag.

A párok számára rengeteg ötletforrás áll a rendelkezésre; kézenfekvő ötlet például az aktuális esküvői trendek világában szétnézni, és onnan válogatni. Romantikus, bohém, extravagáns, klasszikus, vagy vintage, esetleg ökotudatos stílusban megálmodott esküvői dekorációt szeretnének viszontlátni? A lehetőség mindenki számára adott, már csak meg kell találni és ki kell válogatni a dekorelemeket.

Minden esküvő alapdarabjai közé tartoznak bizonyos esküvői dekorációs elemek, amik nem igazán mennek ki a divatból, és amiket az adott stílusnak, vagy trendnek megfelelően lehet felhasználni, variálni. Ilyen dekorelem a székszoknya, az asztali futó, a szalagok, illetve egyéb kiegészítők. Minden esküvőszervezésben elmerült pár figyelmébe ajánljuk például a csipkéket, amik nem hiányozhatnak a még mindig trendi vintage témájú esküvőkről és a romantika kedvelőinek eszköztárából, de jól illenek az elegáns esküv�i dekorációhoz is. A csipkéhez hasonlóan a szatén szalagok is jelen vannak a székeken, virágdíszeken, asztali, vagy fali díszeken is. Elég a kiválasztott színben megrendelni, és csak a fantázia szab határt annak, hogyan dekorálnak vele. Idén a lila lesz a slágerszín, de a korall is nagyon divatos, ha esküvői dekorációról van szó. Webáruházunkban minden trendszínben talál szatén szalagot az, aki minket választ a dekorelemek beszerzéséhez.

Termékkínálatunk hihetetlenül gazdag dekoranyagok és kiegészítők terén, így nem hiányozhat az oly népszerű taft asztali futó sem. A legnépszerűbb trendszínekben, a púder, a burgundi és a bézs árnyalataiban is kapható, de természetesen egyéb színekben is rendelhető.

Idén lesz az esküvője? Keressen fel minket bizalommal a weboldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén, és rendeljen divatos esküvői dekorációt termékkínálatunkból!

(2020-07-01)

Rendeljen esküvői dekorációs termékeket!

 

Rendeljen esk�v�i dekor�ci�s term�keket!Az esküvő minden érintett számára nagy esemény, amit méltó módon kell megünnepelni. Nem maradhat el a szépség, a pompa, a romantika sem, természetesen esküvői dekoráció segítségével is kifejezve.

A dekor sokféle lehet, a virágoktól kezdve a textil kiegészítőkig és egyéb díszekig számos kelléket fel lehet használni. A templomban és a vacsora asztalokon, a menyasszonyi csokron és a koszorúslányok ruháján egy egységes koncepció mentén kerülnek ki a díszek. Romantikus, elegáns, klasszikus vagy kicsit extrém? Bármilyen lehet, csak jól meg kell hozzá válogatni az esküvői dekorációs termékeket.

Bátran nézzen körül nálunk, webáruházunkban esküvői dekorációs termékek széles kínálatát találja! Ezeknek a segítségével akár saját kezőleg is elkészítheti az esküvői díszeket, és megvalósíthatja a már korábban eltervezett képet arról, hogyan is fog kinézni az ünnep teljes pompájában. Gyöngyök, szalagok, textilek, csipkék nagy választékban és többféle stílusban, különféle színekben rendelhetőek.

Amennyiben kérdése van esküvői dekorációs termékekkel kapcsolatban, tegye fel őket elérhetőségeinken!

(2020-06-01)

Egyszerű, vagy látványos esküvői meghívó? Alapanyag kínálatunkból bármelyiket megvalósíthatja!

 

Egyszer�, vagy l�tv�nyos esk�v�i megh�v�? Alapanyag k�n�latunkb�l b�rmelyiket megval�s�thatja! Manapság ahány házasulandó pár, annyiféle esküvői meghívóval találkozhatnak a vendégek. Egyesek az igazán látványos és extrém megoldásokat kedvelik, más párok pedig inkább az egyszerűségből fakadó elegáns irányzatot választják. Bármelyik mellett is döntenek, nálunk mindegyik stílushoz megtalálhatják a megfelelő és igényes esküvői meghívó alapanyagot...

(2020-05-01)