Plüss bársony anyag
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Vetex anyag

 Plüss bársony anyag

- plüss bársony anyag 28 cm

- plüss bársony mintás anyag 28 cm

 Velúr anyagok

 Vintage anyag, szalag

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Juta és Vászon anyag, szalag

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Fólia

 Gyöngy, gyöngyfüzér

 Gyorsmasni

 Horgolt Csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft anyag

 Textil szalagok általános

 Textil szalagok karácsonyi

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Karácsonyi dekorációk

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Összes termékünk

 Szállítás

 MOL/Posta


Plüss bársony anyagok

 
 

 


plüss bársony anyag 28 cm
 

plüss bársony mintás anyag 28 cm
 

 

Új plüss bársony anyagok érkeztek: esküvői dekorációnak is tökéletesek!


bársony anyagManapság nem ritka, hogy egy esküvőt téli időszakban tartanak meg a szerelmesek, ugyanis ennek az évszaknak is megvan az egyedülálló varázsa, ami nagyon sok ember tetszését elnyeri. Egyeseket kifejezetten a téli esküvői dekoráció nyűgöz le, és győz meg arról, hogy decemberben, januárban vagy februárban kössék össze hivatalosan is életüket párjukkal. A téli esküvői dekoráció nem csoda, hogy sokakat elvarázsol, ugyanis valóban mesebeli hatást lehet elérni a fényekkel, felhasznált anyagokkal. Rengeteg ötlet és anyag közül lehet válogatni, de ami nem hiányozhat egyetlen téli menyegző díszítéséből, az a plüss bársony anyag.


A plüss bársony anyaggal olyan luxus hangulatot biztosíthat az esküvői dekoráció terén, ami tökéletesen passzol a téli időszakhoz. Az anyag puhasága, melegsége illik a téli menyegzőkhöz. A plüss bársony anyag finom eleganciájával mindenképp hozzátesz a tökéletes összkép megteremtéséhez, a vendégeket egyenesen le fogja nyűgözni az esküvői dekoráció látványa. Azért is elengedhetetlen egy téli esküvői dekorációval kapcsolatban, mert a szezon menyasszonyi ruháiban a finom bársony visszaköszönhet. Ez az összhang csak tovább fokozza az esemény eleganciáját. Rengeteg árnyalatban kapható a plüssös, finom anyag. Hozzánk most új bársony anyagok érkeztek, amiket érdemes megtekinteni, ugyanis termékeink színben is passzolnak a téli esküvői dekorációhoz.


A plüss bársony anyagok fontos elemei egy téli menyegzőnek. Ha Ön is ebben az időszakban szeretne örök hűséget fogadni párjának, tekintse meg választékunkat az anyagokból, és ismerkedjen meg legújabb termékeinkkel! Velünk bátran elengedheti a fantáziáját a dekorációval kapcsolatban. Segítünk kiválasztani azokat az anyagokat, amikkel mesebeli hangulatot varázsolhat az eseményre. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a plüss bársony anyagokról, vagy vásárolni szeretne a termékekből, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén!