Szatén-organza anyag esküvői dekorációhoz
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Vetex anyag

 Esküvői szalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage anyag, szalag

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Juta és Vászon anyag, szalag

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngy, gyöngyfüzér

 íves fólia, papír

 Fólia tekercses

 Horgolt Csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

- Szatén-organza 142 cm

- Szatén-organza 25 cm

- Szatén-organza 47 cm

 Taft anyag

 Textil szalagok általános

 Textil szalagok karácsonyi

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi dekorációk

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

Szatén-organza anyag esküvői dekorációhoz

 
 

 


Szatén-organza 142 cm
 

Szatén-organza 25 cm
 
Szatén-organza 47 cm
 

 

Minek köszönhető a szatén-organza anyag megjelenése az esküvői dekorációkban?


Ha esküvői dekorációról van szó, manapság a házasulandó párok számtalan megoldás közül válogathatnak. A cél mindig az, hogy olyan anyagok kerüljenek felhasználásra a díszítéshez, amelyek eleganciát képviselnek, hiszen csakis ilyen textíliák felhasználásával lehet igényes és valóban ünnepi körülményeket teremteni a nagy napon. Ha Ön még nem találta meg az ideális anyagot az esküvői dekorációhoz, ajánljuk figyelmébe a szatén-organza textíliát!


A szatén-organza minden olyan kritériumnak megfelel, ami felmerülhet az esküvői dekorációval kapcsolatban. Elegáns, ízléses textíliák, amelyek csillogásukkal igazi ünnepi hangulatot és látványt varázsolnak az adott térbe. Felhasználásuknak csakis a fantázia szabhat határt, de főként asztali dekorációhoz alkalmazzák díszítéskor. Az, hogy az utóbbi időben az esküvői dekorációk kapcsán egyre többször lehet találkozni a szatén-organza anyaggal, nem véletlen.


Korábban a házasulandó pároknak mindig problémát jelentett az, hogy szatén, vagy organza anyagot használjanak fel a díszítéshez, hiszen ezek önmagukban nem igazán hatásosak, együtt pedig már túldíszítettséget okoznak, ráadásul külön-külön nehéz felhasználni őket. Előbbi textília túl merev, utóbbinak pedig nincs elég tartása. A szatén-organza tulajdonképpen vegyíti a két anyag pozitív tulajdonságait, ennek köszönhetően semmilyen kompromisszumot nem kell hozni az esküvői dekoráció összeállításakor, és könnyedén fel is használható a díszítéskor. A végeredmény valóban ünnepi és elegáns, ami kivétel nélkül minden egyes résztvevőt el fog kápráztatni.


Ha Ön is szeretné megtapasztalni az esküvői dekorációt illetően a szatén-organza anyag előnyeit, szerezze be kínálatunkból a szükséges mennyiségben! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a méretekkel, árakkal, vagy színekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén! Árnyalatok széles kínálatával várjuk a házasulandó párokat is!