Karácsonyi dekorációs szalagok
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Vetex anyag

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage anyag, szalag

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Juta és Vászon anyag, szalag

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngy, gyöngyfüzér

 Fólia íves

 Fólia tekercses

 Horgolt Csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft anyag

 Textil szalagok általános

 Textil szalagok karácsonyi

- BG129-0150

- DF735-0150

- YI090D-0150

- ZLC87-0150

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Karácsonyi dekorációk

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Gyorsmasni

 Összes termékünk





 Szállítás

 MOL/Posta


Karácsonyi dekorációs textilszalagok

 
 

 


BG129-0150
 

DF735-0150
 
YI090D-0150
 

ZLC87-0150
 

 

Karácsonyi dekorációs szalagok segítségével még mesésebb lesz az ünnep!

Az év egyik leglátványosabb ünnepe vitathatatlanul a karácsony, nincs még egy olyan esemény, ami ennyire díszes lenne, telis-tele pompás dekorációval! A decembert csodásan magával ragadóvá és varázslatossá teszi a megannyi karácsonyi dísz, amiket akár már a hónap elején el lehet kezdeni felrakni. Csak ezután jön még az ajándékok becsomgolása, ami szintén rengeteg lehetoséget kínál arra, hogy a karácsony színeibe és mintáiba öltöztessük a meglepetéseket. Mindenki szabadjára engedheti a kreativitását és a dekorációs kiegészítok segítségével megalkothatja a saját ünnepi díszeit! Karácsonyi dekorációs szalagok, textilszalagok, gyöngyök, termések, matricák, füzérek, glitter anyagok és kis csecsebecsék mind helyet kaphatnak a lakásban, az ajándékokon.

Szalagokból sosem elég, hiszen annyi gyönyöru karácsonyi dekorációs szalagot lehet vásárolni, akárcsak önmagában, a szépsége kedvéért is. Nagy tévedés, hogy a karácsonyi dekorációs szalagok, textilszalagok csupán az ajándékcsomagokra valók! Igen, csodásan mutatnak a csomagolás utolsó simításaként, de a lakás feldíszítésébol sem maradhatnak ki. Lépcsokorlátra, ünnepi koszorúra, ajtó fölé is kerülhetnek. Magára a karácsonyfára is jut szalag, mert karácsonyi díszként is jól mutat egy-egy szép anyagból készült dekoráció. Textil, selyem, csipke, szatén, vékony, széles, díszes, egyszeru karácsonyi dekorációs szalagok minden mennyiségben kaphatóak, és kiválóan mutatnak bármelyik helyiségben, akár az iroda, üzlet hangulatát is fel lehet dobni velük!

Amennyiben még nincs elég szalagja a karácsonyi dekoráció elkészítéséhez, ne habozzon körülnézni webáruházunkban és megrendelni kedvenceit a karácsonyi dekorációs szalagok, textilszalagok közül! Kínálatunkban nem fog csalódni, garantáltan megleli Ön is a kedvenc színeit és mintáit! Ha kérdése van a karácsonyi dekorációs szalagokról, textilszalagokról, akkor forduljon hozzánk bizalommal információért elérhetoségeink egyikén!