Taft anyag
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Vetex anyag

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage anyag, szalag

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Juta és Vászon anyag, szalag

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Fólia

 Gyöngy, gyöngyfüzér

 Gyorsmasni

 Horgolt Csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft anyag

- dekorselyem anyag 25 cm

- dekorselyem anyag 47 cm

- dekorselyem anyag glitter inda mintás 25 cm

- dekorselyem anyag inda mintás 25 cm

 Textil szalagok általános

 Textil szalagok karácsonyi

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Karácsonyi dekorációk

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Összes termékünk

 Szállítás

 MOL/Posta


Taft anyagok, dekorselyem futók

 
 

 


dekorselyem anyag 25 cm
 

dekorselyem anyag 47 cm
 
dekorselyem anyag glitter inda mintás 25 cm
 

dekorselyem anyag inda mintás 25 cm
 

 

Taft anyagok, dekorselyem futók esküvői dekorációhoz

A közös élet kezdete, hivatalossá tétele, vagyis az esküvő megérdemel egy szép ünneplést. Az esküvő minden pár saját elképzelései alapján valósul meg. Az egyik legfontosabb dolog az esküvői dekoráció, ami megadja az ünnepség savát és borsát. Az esküvői dekoráció megalkotásának fő szempontjai: a stílus meghatározása, az anyagok, színek, kiegészítők összeválogatása. Egy-egy jól megválasztott kiegészítővel a dekor a tervek szerint alakítható ki, és garantáltan kiváltja majd a meghívott vendégek tetszését és elismerését.


A vacsoraasztal az esküvő egyik fő eleme, a felszolgált vacsora és a pompás esküvői torta elköltésének, a kedélyes csevejeknek a színhelye, ezért nem hiányozhat róla megfelelő esküvői dekoráció sem. A futók az asztali dekor jól bevált elemei, előszeretettel választja őket a legtöbb pár. Taft, vagy dekorselyem futókkal nem foghat mellé senki, aki kifinomult és stílusos dekorációra vágyik. A minimalista designhoz éppen úgy illik, mint amennyire például a barokkos dekadenciához.


Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben még az esküvői dekoráció tervezésénél tart, és dekoranyagokra van szüksége! Webáruházunkban hihetetlenül gazdag választékot talál az esküvői dekorációkon belül esküvői dekoranyagokból, kiegészítőkből és kellékekből. Taft anyagok és dekorselyem futók több méretben és változatos színekben kaphatóak, és nemcsak egyszínű anyagokat kínálunk ebben a kategóriában, de dekoratív, mintás változatot is forgalmazunk, ami az élő növénydekorációt nagyszerűen kiegészíti.


Amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott kiegészítők, anyagok iránt, és szeretne minőségi termékeket vásárolni az esküvői dekorációhoz, keressen fel minket bizalommal! Segítünk abban, hogy minden részlet tökéletes lehessen a nagy napon, és olyan környezetben mondhassa ki a boldogító igent, amilyet elképzelt!


A weboldalunkon található elérhetőségek egyikén tud kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése, észrevétele van termékeinkről, szolgáltatásainkról!